vrijdag 9 augustus 2019 zal de 50ste editie van de Internationale Dodentocht in Bornem (België) PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 09 augustus 2019 11:08

brf sponsor doto2019 060319-1

Verzoek om sponsoring

Geacht bestuur, ondernemer, symphatisant, supporter,
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, wil ik mede namens onze wandelgroep Kawan2 Djalan / K2D Walking Friends, het volgende aan u voorleggen.


Wij zijn een groep ‘ongeorganiseerde’ bevriende Molukse en Papoease wandelaars, die al een aantal jaren samen de wandelsport beoefenen. Deelname aan diverse wandeltochten en -evenementen zowel binnen als buiten Nederland, zoals de 4daagse van Nijmegen en diverse Kennedymarsen, zijn enkele voorbeelden.
Naast onze persoonlijke wandelprestaties, profileren we ons met onze nationale kleuren en zijn bij wijze van spreken “ambassadeurs” van onze volkeren, die in onderdrukking leven in ons vaderland. Onderweg worden de gesprekken met medewandelaars o.a. gevuld met informatie, geschiedenis en bewustwording en voorlichting.
In het verleden hebben we diverse Molukse en Papoease humanitaire en mensenrechtenorganisaties mogen steunen, door middel van het opzetten van een Walk4Maluku (3 edities) en het verkopen van t-shirts. Daarvan werd de netto-opbrengst beschikbaar gesteld aan de volgende goede doelen, te weten: Makan Isi Buang Tulang, Satu Tagalaja, Kulit Kenari, Perintis Aksi Kilat/Asal Maluku Foundation en Free West Papua Campaign (NL).
Op vrijdag 9 augustus 2019 zal de 50ste editie van de Internationale Dodentocht in Bornem (België) plaatsvinden. Een tocht van 100km die in 24u moet worden voltooid. Een grap onder vrienden, die is uitgegroeid tot een internationale eendagmars, waavoor men noodgedwongen in 2018 een inschrijvingslimiet heeft moeten invoeren van max. 13000 deelnemers. Het is jaarlijks een uitdaging die menig wandelaar op zijn/haar bucketlist heeft staan. Het jaarlijkse thema, dat wordt gehanteerd is “Walking for a better World!”
Juist, na de 4daagse van Nijmegen, profileren we ons óók tijdens andere internationale wandelevenementen w.o. de Dodentocht. En omdat dit jaar de 50ste editie is van deze tocht, zijn wij voornemens om een eigen t-shirt te laten drukken. Omdat wij niet over financiële middelen beschikken, vragen wij hulp van sponsoren.
Wilt u onze sponsoren? De minimale sponsorbijdrage is € 50,=, maar meer mag natuurlijk ook.

Zie voor meer informatie deze pdf