Op zaterdag 14 december was de jaarlijkse Kerstviering in de Martuskerk in Amersfoort, gorganiseerd door COPAN, Stichting Geestelijk Welzijn Papua's.

De dienst werd voorgegaan door ds. Benny Giay, die met zijn gezin voor studie aan de Universiteit Leiden 3 maanden in Nederland verblijft. ds. Benny Giay is voorzitter van de synode van de KINGMI kerk van Papualand (Tanah Papua). (ds. Benny Giay zal ook aanwezig zijn tijdens de Papua Solidariteitsdag op 1 februari 2014).

Medewerking aan de kerstviering werd verleend door het koor van de Papua Vrouwen in Nederland (PVN) en het koor PPNG uit Nieuwegein. Hindrik van der Meer, als vaste pianist begeleidde bij het zingen.

Daarnaast was er de medewerking van de familie Rumajauw en was er een prachtig lied gezongen een meisje waarvan ik de naam helaas niet weet, die zichzelf begeleide op gitaar.

De kerk was vanaf 13.00 uur open en bezoekers stroomden al snel daarna naar binnen. Na de dienst was er gezellig samenzijn met soep en broodjes en werd er nog heel wat nagepraat.

 

Voor het fotoalbum van de kerstviering klik hier.

 

Voor de liturgie van de kerstviering: klik hier

 

Het bestuur van COPAN wenst allen: Gezegende Kerstdagen en Gelukkig Nieuwjaar 2014.

 

De uitnodiging en de routebeschrijving kunnen hier gedownload worden als pdf.