Reacties:

Gepost door: Free West Papua Campaign (NL) ()
Datum: 03 juli 2010 15:38

AnRiSe,

Ook dit jaar zijn wij er ook bij om de dragers van de Morgenstervlag te begroeten, maar ook om de mensen te informeren over de situatie in West Papua. De strijd gaat door.

Strijdbare groet,
Free West Papua Campaign (NL)


Gepost door: Kobe Oser ()
Datum: 04 juli 2010 05:46

Wij wensen AnRiSe team, veel wandelplezier en succes met de prologantie van jullie prestatie in 2009. Door weer en wind 4 dagen lang met een grote Morgenstervlag wandelen en onderweg tekst en uitleg geven aan mede wandelaars van over de hele wereld over de bezetting van jullie Land en Volk in West Papoea Melanesie toont aan dat jullie over ijzeren dicipline en karakter beschikken. (Geen Woorden Maar Daden) Dat is de Kobe Oser spirit en traditie van af de eerste deelname aan de Nijmeegse Vierdaagse in 1962 met 55 km per dag. Bizonder respekt voor onze Nederlandse vrienden die op eigen kosten 4 dagen lang solidair verklaren met de Vrijheidsstrijd van West Papua en de Morgenster door Land van Maas en Waal laten wapperen. Menig gezonde jonge Papoea (ook pernakans)jongens en meisjes moeten zich diep schamem dat zij liever lui dan moe zijn door niet aan deel nemen maar aan de kant blijven staan. Ook onze hulde aan oud - mariniers die hun morele steun geven door zelf 4 dagen lang met de Morgenster te lopen en zo aan de wereld tonen dat zij sollidair blijven met Land en Volk van West Papoea Melanesia . Mannen van Stavast, ondanks hun hoge leeftijd tot de laatste snik blijven opkomen tegen Mensenrechten Schendingen in West Papoea Melanesia onder de slogan : Zet Onrecht Recht.

De Internationale Vierdaagse van Nijmegen is bij uitstek de podium om in een week tijd de met hele wereld- alle rassen zonder rangen en standen - een zelfde passie te delen onder toezicht van gastheer/vrouw K.N.B.L.O ( Koninklijke Nederlandse Bond voor Lichamelijke Opvoeding.) , met als motto "Wij zijn een voor allen en allen zijn wij een", Kun je nog lopen, loop dan mee want er staan genoeg bejaarden en invaliden langs de weg om te applaudiseren. Bijvoorbaat wensen wij alle wandelaars van de Internationale 4-daagse van Nijmegen veel wandel plezier .

Mens Sana In Corpore Sano


Gepost door: Grace Roembiak ()
Datum: 04 juli 2010 13:05

Heel Mooi in elkaar gezet, Bedankt en Success!!