RE: HAPIN's Hulp Aan Barbalina
Monday, October 25, 2010 10:33 PM
From: "Ottis Simopiaref"
To: jeroenoverweel:
CC: j.h.sawor, Roos Kamphuis, Fred Athaboe, onal

Beste Jeroen,
Heel veel dank voor je email. Het is jammer dat Hapin dit kleine Barbalina niet kan helpen voor haar kankeroperatie. Het is niets aan te doen als het zo is. We blijven zoeken naar andere mogelijkheden.
 
Met vriendelijke groet,
Ottis

RE: HAPIN's Hulp Aan Barbalina
Monday, October 25, 2010 6:10 PM
From: "Jeroen Overweel"
To: Ottis Simopiaref
Beste Ottis,
Het is een triest verhaal, en de operatie is heel erg nodig, maar helaas kunnen we niet aan je verzoek voldoen. Hapin's steun is voor organisaties, binnen een omschreven beleid, en niet voor individuen.
Het spijt me heel erg.
Vriendelijke groet,
Jeroen

-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: Ottis Simopiaref
Verzonden: ma 25-10-2010 8:08
Aan: Reinier de Lang; Reinier de Lang; Jeroen Overweel
CC: j.h.sawor; onal
Onderwerp: HAPIN's Hulp Aan Barbalina
Geachte HAPIN,
We zijn in een dringende behoefte aan het voortbestaan van een klein meisje van 8 jaar genaamd Barbalina Sarawan die een kwaadaardige kanker heeft. De kanker groeit uit haar linkeroog en werd gevonden door de plaatselijke arts 2 jaar geleden. De ouders werden geadviseerd door de arts voor een operatie, maar omdat de ouders niet in elke positie zijn de kosten te veroorloven, was Barbalina niet en is nog steeds niet dienovereenkomstig behandeld. Ik schrijf u vanuit Biak om de steun van HAPIN te vragen.
Geraamde kosten voor een operatie is Rp 60 miljoen. We hebben een bedrag van Rp 40 miljoen (rupiah's) verzameld. Barbalina light nu in het ziekenhuis op Biak en zij zal worden gevlogen vanaf Biak naar Jakarta voor een operatie in het Cipto Mangunkusumo Ziekenhuis in Jakarta. Barbalina zal ze worden vergezeld door 3 mensen (vader, moeder en arts). Dit Rp 40 miljoen is niet genoeg voor het vliegvervoer en de accommodatie in Jakarta voor ongeveer vier weken.
Jonny Sawor uit Nederland heeft dit meisje ook bezocht in het ziekenhuis in Jayapura tijdens hun vacantie naar West Papua dit jaar.
Zou het mogelijk zijn voor Hapin om dit meisje te helpen met financiele steun?
De foto's van Barbalina zijn te zien op [anakbiak.com].
Met vriendelijke groet,
Ottis Simopiaref