Allan Nairn plans release of more secret Indonesia military documents this coming week

This is what Allan Nairn is writing on his website:

On November 9 this website ran a piece on TNI (Indonesian armed forces) abduction, murder and targeting of civilians.  The piece was based on secret Kopassus documents regarding West Papua.  

Later this week we will begin to release several hundred pages of additional documents.

webmaster: in principe ben ik tegen het openbaar maken van geheime documenten. Ze zijn niet voor niets geheim en ik vind het niet goed dat interne stukken op straat liggen en daarmee een gevaar vormen voor de veiligheid van, eigenlijk, alle burgers.
Aan de andere kant is het wel een goed gevoel dat met alle acties die er momenteel gaande zijn Indonesië behoorlijk onder druk wordt gezet. Niet de minste actie is daarbij de Molukse actie om na Yudhono nu ook een arrestatiebevel te vragen voor oud-minister van Buitenlandse Zaken Hasan Wirayuda, die binnenkort naar Nederland zou komen op uitnodiging van oud-minister Bot, een man met een nogal twijfelachtige reputatie als het erom gaat Indonesië te wijzen op de mensenrechten en rechten van Molukkers en Papua's.
Niet voor niets probeert ambassadeur Habibie te sussen met "laat dit incident geen schade berokkenen aan de raltie. Niet te veel op reageren anders krijgt de samenwerking tussen Indonesië en Nederland een terugslag van 10 jaar".
Deze doorlopende negatieve publiciteit zorgt voor veel mondiale aandacht en daar zit Indonesië helemaal niet op te wachten. Het kan niet duidelijk genoeg worden dat Indonesië gewoon een neo-kolonialistische staat is, die volken die recht hebben op onafhankelijkheid, met grof geweld onderdrukt.