Vrijdag 11 februari 2011 was het dan zover: een feestelijke presentatie van het boek van Viktor Kaisiëpo "Een perspectief voor Papoea - Het verhaal van mijn leven en mijn strijd" in het gebouw van Amnesty International in Amsterdam.
Het levensverhaal van een bijzonder mens opgetekend door Willem Campschreur.

Aangezien het mij een mevrouw van de organisatie verboden is om foto's te publiceren zonder daarvoor ieders persoonlijke toestemming te hebben, kan ik helaas geen foto's publiceren op deze

plaats. Het is immers ondoenlijk om bij zo'n bijeenkomst van ieder mens dat op een foto komt te staan te vragen of ik die foto op deze website mag publiceren. 
En dat terwijl er nog 2 andere fotografen en 2 filmers actief waren. Dus binnenkort staat het vast wel op youtube, alleen niet hier.

Een kleine, onschuldige, en publicitair nuttige, selectie kun je vinden op de volgende hyperlink. Dus daar hoop ik niet op afgeschoten te worden. Klik hier.

In de komende week zal ik de foto's op niet openbare plaats publiceren waar je uitsluitend met inloggegevens bij kunt. Wil je die foto's bekijken dan zul je me dus een email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) moeten sturen met verzoek om inloggegevens.

Uitnodiging presentatie boek Viktor Kaisiëpo



Uitnodiging presentatie boek Viktor Kaisiëpo