Trouw_Nachtvandevluchteling

Metronieuws_nachtvandevluchteling.jpg

Beste landgenoten en vrienden van West Papua,

We hebben meegedaan met de Nacht van de vluchtelingen 2011. Papua's zijn vluchtelingen in eigen land, we vonden dat we daarom er ook bij moesten zijn. Zo gezegd, zo gedaan. Team Free West Papua heeft de 40 km gelopen. We hebben een regenstorm tussen Rotterdam en Den Haag moeten doorstaan, maar uiteindelijk zijn wij met zijn allen binnen de gestelde tijd aangekomen op Humanity House in Den Haag (eindbestemming). We zijn strijdbaar begonnen en ook strijdbaar geëindigd. Wij hebben met Papua-liederen mensen kennis laten maken met West Papua, en onderweg ook mensen geïnformeerd over de situatie in West Papua.

Voor korte filmpjes, ga naar:
[vrijwestpapua.posterous.com]
[vrijwestpapua.posterous.com]

Wij willen hierbij ook iedereen bedanken die ons financieel en moreel hebben gesteund.

Er komt binnenkort een foto-compilatie op YouTube.

Strijdbare groet,

Selamat berjuang,
Berjuang terus tetap menang,
Oridek Ap


Beste landgenoten en vrienden van West Papua,

Op 18-19 juni organiseert Stichting Vluchteling "Nacht van de vluchteling", een wandeling van Rotterdam naar Den Haag (40 km). De opbrengst is bestemd voor de vluchtelingen in Birma.

Wij hebben team Free West Papua gevormd, bestaande uit Papua-jongeren en vrienden van West Papua. Natuurlijk hopen wij geld te werven voor de vluchtelingen in Birma, maar voor ons is het ook belangrijk om mensen te informeren over wat er gaande is in West Papua. Papua's zijn vluchtelingen in eigen land en dat zullen wij ook kenbaar maken.

U kunt mee doen of team Free West Papua sponsoren

Ga voor meer informatie naar: www.nachtvandevluchteling.nl

Wij hopen jullie voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd.

Strijdbare groet,
Namens Free West Papua Campaign (NL)

Oridek Ap