Onderteken de petitie: Stop de ‘slow motion’ genocide in West-Papoea – zet onrecht recht. Klik hier voor ondertekening. Vraag ook aan vrienden en bekenden om te ondertekenen!!. Trouwens iedereen in je eigen gezin kan natuurlijk voor zichzelf ondertekenen. Hoe meer hoe beter!!

Kost maar een minuutje. Wel even je mail in de gaten houden en de ondertekening bevestigen!!.

Zet uw handtekening! http://westpapoea.petities.nl Mambesak trad op om de eis voor de onafhankelijkheid van Papualand kracht bij te zetten. Nederland had in de jaren 60 het beleid om de Papua's te begeleiden naar onafhankelijkheid. Men gaf de Papua's een volkslied, een vlag , een nationaal symbool en bouwde de Nieuw Guinearaad; het Papua-parlement. Maar toen Indonesie met hulp van de VS Papua met militaire middelen binnen viel deed Nederland weinig meer voor de Papua's. Na een bewezen corrupt referendum kwam de aan grondstoffen rijke provincie in Indonesische handen en konden Amerikaanse bedrijven de natuurlijke rijkdommen exploiteren. Om de Nederlandse regering te dwingen de Papuakwestie onder ogen te zien zijn er 40.000 handtekeningen nodig. Steun daarom de petitie op http://westpapoea.petities.nl Optredens van Mambesak zullen deze week voor de Lush vestigingen in Rotterdam en Den Haag plaats vinden, respectievelijk op 18-11-2011 en 19-11-2011

Zet uw Handtekening! http://westpapoea.petities.nl Woensdag 16 november 2011 begon deze Free West Papua Campaigner een rap over De schrijnende situatie van de Papua's. Het is opgenomen in de Lush Cosmetics winkel, Kalverstraat 98, Amsterdam. Lush organiseert deze week een campagne Free West Papua,om aandacht te vragen voor het aan Papua''s toegekende zelfbeschikkingsrecht. Nederland erkent officieel het recht van de Papua's om te leven in een onafhankelijk land. Maar via een frauduleus referendum is het een kolonie van Indonesie geworden.