'WALK 4 MALUKU', 2nd edition (wandeltocht voor de mensenrechten op de Molukken/West Papua

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 april a.s. wordt de tweede editie van de wandeltocht Walk4Maluku georganiseerd. Daaromheen zullen dit jaar allerlei activiteiten rondom de W4M gaan plaatsvinden.
Dit alles om geld in te zamelen en aandacht te vragen voor politieke gevangenen op de Molukken en op West Papua en hun gezinnen. Mannen die simpelweg door het hijsen van de Molukse vlag of die van Papua meer dan 10 jaar celstraf hebben gekregen; sommige zelfs levenslang.

Een grote groep (we schatten nu al zo'n 30 man/vrouw in) die 's nachts de tocht vanuit Elst aanvangen, om via Opheusden en Tiel waar bij elkaar zo'n 75 wandelaars aansluiten, vervolgens via Den Bosch in Vught op zaterdag zullen aankomen.
De organisatie is in handen van Perintis Aksi Kilat (PAK), Kawan2Djalan (Wandelvrienden) en de plaatselijke Molukse vrijwilligers.

Schroom niet! Doe mee en ondersteun deze actie... en ga ook op zoek sponsoren b.v. familieleden, vrienden, kennissen, collega's, instanties, bedrijven in de buurt die jouw willen sponsoren met deze wandeltocht. ALLES TEN BEHOEVE VAN HEN DIE HET ZO HARD NODIG HEBBEN!!!
Door mee te doen met de wandeling levert u al een positieve bijdrage aan het goede doel. U kunt zich opgeven voor de 80km, 60km, 40km of 10km.