Google vertaling:

 

Massa mahasiswa saat menggelar Demo menolak kenaikan harga BBM.

Demo bezit waren van een massa-student bij de stijgende brandstofprijzen gedaald.

Jayapura - Demo afwijzing van de geplande stijging van de brandstofprijzen die tegelijkertijd het hele land werden gehouden op dinsdag (27/3) gisteren vonden ook plaats in Papoea. Honderd massa's verenigd in Independent Student Forum (FIM) een demonstratie afwijzing Papoea-brandstof prijsstijging. Ze zijn een combinatie van een aantal studenten van de Universiteit van zaken (PTN) en prive Hoger Onderwijs (PTS) in Papoea, vooral in de Uncen Jayapura, Jayapura STAIN Al-Fatah en STIH Umel Mandiri.

 

In eerste instantie een tiental mensen uit onder de studenten in haar naam FIM Papoea bezit waren van een demonstratie op een bepaald punt, zoals de Campus Uncen Uncen Oude en Nieuwe Campus aan de massa's van die punten te mobiliseren.
FIM Papoea-massa demo doeleinden in het Huis van Afgevaardigden Bureau van Papua, het uitvoeren van lange mars van poort tot poort Uncen New Uncen Lama. Op de manier waarop ze het vuur hebben ingesteld op drie banden. Terwijl een student-vertegenwoordiger naar toespraken. In zijn toespraak zei hij dat de Staat wist van corruptie en verhoog de brandstofprijzen en de vloek van de armen alleen, ongeacht de moeilijkheden die mensen.
Na de toespraken de massa te blijven lange weg naar de massa's die zijn geweest in de voorkant van het postkantoor, in plaats van of in de voorzijde van de winkel Abepura Adira 23:47 CDT vanmiddag aan te sluiten. Wanneer de mis werd geleid door Hermanus Syufii Izen, Thomas CH. Syufii, en Benjamin Gurik maken toespraken tegen de afwijzing van de centrale overheid plan dat zou verhogen brandstofprijzen zijn half 1 april 2012. Omdat de massa had een ander doel dan om vreedzame demonstraties blijven aan het Bureau van het parlement van Papua. FIM Papoea-massa in haar toespraak van voorzitter van de FIM Papua, Hermanus Izen Syufii staten, onder de regering van SBY-Boediono regime niet heeft voldaan aan het Indonesische volk voorspoedig, dan laten we ons verenigen en het overheidsbeleid dat is verhoogd brandstofprijzen 6ribu/liter te vechten, omdat Dit komt neer op het volk van Indonesië nog steeds grotendeels onder de armoedegrens.
'SBY-Boediono is uitgevoerd op grote schaal corruptie, als gevolg van te hebben genomen van de rechten van arme mensen in Indonesië, SBY-Boediono beleid om de brandstofprijzen te verhogen dan zijn wij studenten Uncen stevig af te wijzen, want dat zou onpartijdig aan de armen en dus het maakt veel arme mensen in Indonesië is de impact van de stijging van de brandstofprijzen stijgen, "aldus Izen Syufii Hermanus wordt begroet met een schreeuw uit de lagere massa van SBY-Boediono nu.
Ze drong er bij de SBY-Boediono voor het niet verhogen van de brandstofprijzen, wanneer zij niet langer in staat om dit land en de mensen van Indonesië te leiden, SBY-Boediono dan moet neerdalen uit zijn functie juist nu.
Op basis van de observatie van de massa demo van Star Papua Papua FIM om 12:45 uur op weg naar het Bureau van het parlement van Papua met behulp van een enkel commando auto voor de vertegenwoordigers die willen toespraken en drie trucks aan te brengen in de massa demonstranten.
Aangekomen bij DPRP massa blijft toespraken. Het zei de overheidsbegroting) wordt volledig gebruikt voor het welzijn van het volk van Indonesië. Niet te verhogen brandstofprijzen secarah direct werkloosheid en de nieuwe armoede te verhogen door het hele land.
Zo ambities verwoord Hermanus voldoende Isen, Field Coördinator.
Students 'Union, jeugd en mensen van Papoea toen zij weigerde om een ??demonstratie te brandstofprijzen wandeling houden in het Huis van Afgevaardigden Bureau van Papua, Jayapura, op dinsdag (27/3). Demonstraties verwerpen de brandstofprijs wandeling is een voortzetting van de demo die de Alliantie van Jeugd Beweging, Student van Papua werd gehouden op dezelfde plaats op donderdag