Googlevertaling, dus een beetje brak:

Jayapura-case het opnemen van een militaire officier genaamd Captain Chk Onggeleng D Elieser Borgani, lid KumdamXVII / Cenderawasih gedaan Brigpol YT (28), lid van de Papoea politie PJR This Dus achter de pomp Sentani City, zondag (24/11) rond 21:00 CEST, blijkt motief interne familie aangelegenheid. Dit werd overgebracht door hoofd van de Public Relations Papoea-politiechef Adjunct Senior commissaris Gede Sumerta Jaya, SIK indien bevestigd op maandag (26/11). Ze zei dat de dader had een familierelatie met het slachtoffer omdat het slachtoffer afgunst altijd een voorkeursbehandeling van de ouderen dader. Dan was er de ruzie tussen de dader en het slachtoffer, zodat het slachtoffer duwde de dader. Daarna de verdachte binnenkwam waarbij vuurwapens types Revolver S & W bezit en schoot naar de vloer zoveel 1 (een) maal zoveel slachtoffers en de richting van de eerste keren dat het slachtoffer linkerdij. 

 

Na Genesis, zei hij, het slachtoffer werd in allerijl naar het ziekenhuis Yowari, Jayapura. Dan als bedoeld Indey RSMartne om projectielen ingediend dij slachtoffers uit te werpen. Hij zei, op dit moment de verdachte werd vastgezet in Jayapura Stad politiebureau te worden ondervraagd over het incident. 

"Voor het oplossen van dit probleem is om de coördinatie tussen de militaire leiding en de leiding van de politie," zei hij. 

Hij voegde eraan toe dat de verdachte nu is verzekerd in de DIT. Propam Papua politie te worden ondervraagd over het incident. Selanjuntnya in beslag genomen bewijsmateriaal een type vuurwapens Revolver S & W, 3 rondes van munitie en 2 selongsongan. 

De politie vuurwapens is gemakkelijk te spelen, zei hij, het onmiddellijk cheques getrokken senpi waarschijnlijk in afwachting van de resultaten van psychologische tests en de daders, want voordat u iemand senpi Haris leden getest psychologie. 

Vergelijkbare bekendgemaakt AKPB Roycke Jayapura Politiechef Harry Langie, recherche, Adj SIK.MH door Jayapura AKP Steyven J. Manopo, SIK bevestigt dit. 

"De dader wordt momenteel verwerkt strafrechtelijke en nog steeds hebben we dit afhandelen," vertelde hij Bintang Papua op maandagmiddag (26/11) wanneer ze in contact via de telefoon celularnya. 

Hij zei dat ook werd bloed doneren voor medische doeleinden slachtoffer momenteel wordt behandeld. 

"Wat moet worden verduidelijkt is dit incident is niet het probleem, maar het probleem van de familie instelling," zei hij. 

Zoals gezinspeeld op de vraag of de dader in een staat van dronkenschap bij het fotograferen, politiechef ontkend. 

"De dader is niet in een staat van dronkenschap," zei hij.