Google vertaling:

Tampak kesedihan  keluarga  yang ikut mengantar i jenasah Almahrum Bripka Anumerta Jefrry Rumkorem pada  prosesi  pemakaman di Taman Makam Pahlawan Kesuma Trikora Waena, Kamis, (29/11)

Ziet er verdriet die gepaard gaan met familie i lijken Almahrum Bripka Postume Jefrry Rumkorem de begrafenisstoet in de Heroes Cemetery Kesuma Trikora Waena, donderdag (29/11)

Jayapura - Gisteren, (donderdag, 29/11) Bripka Pol. Postume Jeffry Rumkorem die gedood werd bij de aanslag vreemdelingen (OTK) de Post politie Pirime, Lanny Jaya regentschap, werd begraven op de begraafplaats Heroes Kesuma Trikora Waena met militaire eer. De vlag ceremonie werd voorgezeten Wakapolda Papoea Pol.Paulus Waterpauw Brig.
Coffin omwikkeld met de rode en witte, die vervolgens worden uitgevoerd en begeleid door een soldaat die had gewaarschuwd. Beginnend met een one-time shot, almahrum lichamen neergelaten in het graf, na Sang Saka Merah Putih werd gebruikt om de kist almahrum voorgelegd aan de Vader Niko Rumkorem almahrum Almahrum hun foto's te dekken.

Zeer diepe snikken uit de familie van de overledene, hun niet aflatende almahrum schelden, maar sommige geven afscheid van almahrum, die kon het niet laten het verdriet is de zus van Joan Mariem almahrum Rumkorem, maar zijn vader lijkt stoer almahrum vrijlating van zijn zoon vertrek . 
Zoals bekend, werd Brigadegeneraal almahrum Jefri, geboren in de stad van Abepura, 24 maart 1984 laatste. In 2009 en is gepland om te trouwen volgende maand na zijn afstuderen aan Secaba, maar in feite mensen kunnen plannen, maar het is God die bepaalt ieders leven, want het is God die schept, God ook duurt het, zoals in het geval van kinderen Niko Rumkorem en Carlotta Bernifu (laat) deze. "Kaka dank je, je hebt me betalen voor de universiteit", zegt Joanna Mariem Rumkorem, van het snikken als evergreens zet bloemen op het graf van zijn broer aan de Heroes Cemetery Kesuma Trikora Waena, donderdag (29/11). 
Wakapolda Papua, Brig. Paul Waterpauw, de familie en het slachtoffer de vader vroeg om gebed dat de daders onmiddellijk gearresteerd voor hun daden voor de wet. 
Terwijl de verslaggever Brigadier Waterpauw, gestrest, niet alleen Brigadier Jeferi, twee andere politie-aanval slachtoffer OTK, namelijk Kapolsek Pirime, iPDA Rolfi Takubessy en Brigadier Daniel Makuker.De derde man werd begraven in het land van herkomst, respectievelijk de derde familie almahrum vraag. 
Kronlogisnya, op dinsdag (28/11) 's morgens om 07.00 Wit een groep onbekende aanvallers die kwam naar het politiebureau Pirime, Lany Jaya regentschap en aanval, die drie almahrum zielige manier, het artikel Pirime politiechef, Chief gedood. Rofli Takubessy dood aangetroffen in een kamer in een staat van de hand gesneden en vervolgens gebrand. Terwijl Brigadier Daniel Makuker dood aangetroffen in politiebureau, terwijl Bripka Rumkorem Jefri werd dood aangetroffen onder een vlag paal. Hij zou schoot op de vlag verhoging. 
In dit incident, de Papoea-politie vond drie geweren revolver type AR 1 en V5 Sabhara, eigendom Pirime politie, die in beslag genomen van de aanvallers. Niet alleen dat, Pirime verbrand politiebureau. 
Wakapolda Papua, Paul Waterpauw zeer bezorgd over dit incident. Volgens hem, de dader meer dan veertig mensen, onder leiding van het hoofd van de RM die nu heeft zakken zijn identiteit, laat staan ??de RM is de persoon die was aangevraagd door de veiligheidstroepen .. 
"Mensen die was erg moeilijk om geweld te doen om zijn belangen. RM beweegt van de top. Ze zijn zo wreed. De overledene werd opgeheven vlag. Ik ben zeer bezorgd en biadap wat ze deden ", zegt Paul Waterpauw Brigjend. 
Voortzetting van de wapens die door de daders werden gevangen genomen tijdens deze wapens bij de controlepunten in de bergen, om zo te profiteren van hun wapens betekende intens geweld. 
Volgens hem, de daders zijn een groep die een misdaad heeft begaan en berjuangan voor hun eigen bestwil, evenals speciale belangen, en ze altijd opgeofferd in de strijd van anderen. 
"Natuurlijk, als de overledene krijgt een promotie. Laatste voorwaarde is momenteel Lanny Jaya bepaalde regio Pirime veilig is, "legde hij uit. 
Ondertussen, Vader almahrum blik, namelijk Niko Rumkorem, lag een krans bij het graf terwijl zijn zoon, zei mijn zoon, uw bloed is gemorst in de bergen van Papoea, Papoea baktimu tot land en land.Nu gegooid hier begraven, mijn zoon vaarwel.