google vertaling dus een beetje brak

Bewoners Vraag KKSS en IKT rustig blijven, de regering Support Program

DR (HC) Rafael Mananna, M.Par

DR (HC) Rafael Mananna, M.Par

 

Jayapura - Verdriet en een gevoel van zorg weer vielen de Zuid-Sulawesi, Toraja stam in het bijzonder dat er in heel Papua. Stel je voor, alleen voor een korte tijd werden twee burgers doodgeschoten in het binnenland van Papoea. En omdat er alleen om te dienen. 

 

recente zaak vond plaats op maandag (3/12) gisteren om Tiom Lanny Jaya regentschap, het slachtoffer genaamd Ferdy Turuallo (25 jaar). Slachtoffers van de dag-tot-dag als een bouwer was een slachtoffer tevergeefs in actie kruisvuur tussen het leger / politie met gewapende civiele groepen. Het slachtoffer kreunde leven na een kogel in zijn hoofd. 

Vorige soortgelijk evenement is er gebeurd met een leraar genaamd Anton Witte Tambila (36). Het slachtoffer werd doodgeschoten in het dorp keek ik, Mulia district, Puncak Jaya regentschap door Onbekend (OTK), op 29 en Me 2012. Gerelateerde aandoeningen, DR (HC) Rafael Mananna, M.Par als vice-voorzitter I KKSS (Zuid-Sulawesi Familie Harmony) en ook als de vice-voorzitter van de Familie Ikatakan Toraja (IKT) provincie Papoea, het woord. Hij zei dat de zaak is niet alleen een zorg burger Toraja, maar over het algemeen mensen KKSS in Papoea. "Omdat praten KKSS niet gescheiden is van de vier grote stammen, de stam Makassar, Bugis, Mandar en Toraja," vertelde hij Bintang Papoea, op kantoor, dinsdag (4/12). Er wordt gezegd, in aanvulling op zorg, ook de schietpartij veroordeeld en gevraagd wetshandhavers om de dader te verwerken volgens de wetten van ons land te arresteren. "En ik namens de gemeenschap en ook IKT Papoea KKSS uitgedrukt condoleance aan de families van de nabestaanden, het lijkt erop dat ze zijn altijd de kracht en de kracht van het geloof gegeven door de Almachtige God," de boodschap. 

hij hoopt in de toekomst soortgelijke gevallen worden niet herhaald ten koste van de onschuldige mensen. Omdat hij zei, werden beide slachtoffers bekend bij het ??gewone volk, die weten niets. Ze bevinden zich in het inwendige alleen door toewijding alleen. "Jammer dat ze weten niets, alleen het maken van een levende, als een leraar en een bouwer, waarom ze werden vermoord?" Hij zei, toevoegend betreft laat dit het laatste geval is er niet meer van haar burgers die het slachtoffer zijn van zinloos vanwege het conflict. 

En de bewoners KKSS, vooral Toraja mensen verspreid in Papoea, zowel stedelijke als landelijke Papoea bestaand werk om kalm te blijven streven het even welk beroep door haar geambieerde voor elkaar en helpen ondersteunen lokale overheidsprogramma's, maar ook onze stelling, dat vertrapte aarde er de Romeinen. "En in het bijzonder voor christenen laat ons het invoeren van de eerste week van de Advent met een vredig hart, vrede, zodat we kerst vieren met vreugde en vrede. Laten we allemaal onze strijd te laten aan de Almachtige, want wat gebeurt er allemaal in het plan van God, niet de wil van ons volk ", zei hij mengejukkan.  

Gevraagd hoe IKT Papoea houding in het gezicht van de democratische partij primaire verkiezing van gouverneur (Pilgub) die niet meer? Hotel eigenaar wordt uitgenodigd Craving Entrop de wensen van haar burgers op basis van uw hart per stuk. "Dit IKT de sociale organisaties, dus gelieve niet haak journalisten verbonden met de politiek. Als men wil, gebruik dan de politieke domein, het is niet verboden, ik hetzelfde als andere burgers van de vrije democratieën, behalve in naam van de organisatie die moet niet denken, "antwoordde hij diplomatie.