Op zaterdag 14 december a.s. houden we onze jaarlijkse Kerstviering, en wel in de Martuskerk aan de Copernicusstraat nr. 18, 3817 VJ Amersfoort.

 

STICHTING GEESTELIJK EN SOCIAAL WELZIJN PAPUA’S COPAN

Dorresteinseweg 49-426

3817 GB Amersfoort

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bankrekening: Rabobank Deventer 37.77.54.498

Amersfoort/Deventer, 13 november 2013

Aan de Papua gemeenschap in Nederland, lotgenoten en vrienden uit voormalig Nederlands Nieuw-Guinea

Onderwerp: Uitnodiging voor de Kerstviering 2013

Beste vrienden/vriendinnen, jongens en meisjes,

Op zaterdag 14 december a.s. houden we onze jaarlijkse Kerstviering, en wel in de Martuskerk aan de Copernicusstraat nr. 18, 3817 VJ Amersfoort (routebeschrijving: zie pdf).

We nodigen u / jullie hiervoor hartelijk uit.

In de dienst hoopt ds. Benny Giay voor te gaan. Het komt zo uit dat hij deze tijd in Nederland is en we zijn blij dat hij bij onze Kerstviering aanwezig kan zijn! Het koor van de Papua Vrouwen in Nederland (PVN) en het koor PPNG uit Nieuwegein zullen hun medewerking verlenen. Onze vaste pianist, Hindrik van der Meer, zal ons begeleiden bij het zingen.

Vanaf 13.00 uur is de kerk open. Om 13.30 is er ontvangst met koffie of thee en cake. De dienst begint om 14.00 uur. Daarna is er gezellig samenzijn met soep en broodjes.

Om deze Kerstviering en onze andere activiteiten te kunnen betalen doen we een beroep op u om ons financieel te ondersteunen. Dat kunt u doen door uw gift te storten op boven vermeld banknummer van onze stichting, ten name van onze penningmeester Barend Ambrowo. (Onze stichting is door de Nederlandse belastingdienst erkend met het ANBI keurmerk. ANBI is de afkorting van Algemeen Nut Beogende Instelling. Dat betekent dat giften kunnen worden afgetrokken van de inkomstenbelasting).

Tenslotte wensen we u alvast: Gezegende Kerstdagen en Gelukkig Nieuwjaar 2014.

Hartelijke groeten en hopelijk tot ziens op zaterdag 14 december,

Namens het bestuur,

Dolf Tompoh, voorzitter

Barend Ambrowo, penningmeester, tel. 0570 650153, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Henk van der Steeg, secretaris, tel. 0570 560949, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De Voorganger zal zijn: Dr. Benyy Giay uit West Papua.
Ds Giay is voorzitter van de synode van de KINGMI kerk van Papualand (Tanah Papua).