Bintang Papua - Google vertaling dus wel even behelpen en creatief begrijpen

 

 

Kebakaran Jayapura - Opeenvolgende brand uitbrak in de wijk Abepura. Als eerder gebrand 43 unit internaat en ook doodde een oma in Weinan Road, Kali Acai, Dorp Awiyo, Abepura District, en ook 3 eenheden van 2 verdiepingen winkelpanden in Jalan Beach New Enggros, nu verterend vuur ongeval 5 eenheden van de winkel huizen (commerciële) 1-verhaal in Street Market Entry Youtefa Kotaraja precies tegenover SMK Negeri 5 Jayapura.
Event vuurt 5 verdiepingen winkelpand unit 1 behoort tot Rudi Dg. Kulle (46) is gisterochtend bekend dat zondag (17/11) rond 03.00 CET. Het vuur snel brandde het gebouw om ook resulteren in 5 verdiepingen winkelhuis unit 1 unit 1 is langs Kijang automerken en 8 eenheden van motorfietsen verkocht in een flits.
De brand was geblust rond 05.30 uur van start met de hulp van 4 eenheden van brandweerwagens (Aanpak) Jayapura. Er waren geen gewonden bij het incident en het gevolg van deze brand schade wordt geschat op miljarden dollars. Voorlopige schattingen, de brand veroorzaakt door kortsluiting of een kortsluiting van een van de winkel, die wordt gebruikt als een meubelmakerij rotan stoelen en banken.
Gebaseerd op de waarneming Bintang Papoea politie geholpen een aantal mensen zowel van functionarissen en leden Polsekta Abepura bericht aanpakken Patmor met officieren proberen om de vlammen te doven, dus niet verspreid naar het gebouw ernaast. En, zijn deze branden behandeld Polsekta Abepura en Tim Labfor Papoea Politie.
Een slachtoffer getuige Rudi Dg. Kulle (46) die ook de eigenaar van de winkel zei dat de eenheid 5, een brand uitbrak op zondag (17/11) gisterochtend om ongeveer 03:00 CEST, die werd gehoord schreeuwen brand toen hij en zijn uitgebreide familie rechtstreeks uit het huis via de achterdeur omdat zwarte rook golvende en vlammen zijn erg vergroot. Brand zou zijn veroorzaakt door kortsluiting en brand afkomstig uit een van de winkel die dienen als Meubelproductie zetels leeg en de eigenaar riep Uci bekend. Bewoners die het incident zag probeerde te blussen met eenvoudige apparatuur en contact opgenomen met de plaatselijke brandweer.
Geen koopwaar en meubels in het kantoor, die werd gered als een zeer grote brand en een gevaar voor de veiligheid van de inzittenden van de winkel 5. 4 brandweerwagens gemeentelijke overheid onder leiding van hoofd van Jayapura Jayapura Aanpak Andi Isaac Terru ingezet en bijgestaan ​​omwonenden geslaagd het vuur ongeveer 2,5 uur later te blussen.
"Het vuur onmiddellijk vergroot, en bewoners proberen de brand te blussen, maar uiteindelijk alle (5) winkel afgebrand. Dit is vanwege de wind en in het is een brandbaar materiaal, "zegt Rudi Dg. Kulle voordat Polsekta Abepura Criminele Unit onderzoeker.
Onder leiding van commissaris Decky Kapolsekta Abepura Hursepuny vergezeld Wakapolsekta Abepura IPTU Frits Orlando Siagian en Kanit Criminal Polsekta Abepura IPTU Fertile Hartono ging rechtstreeks naar het vuur locatie.
Decky Kapolsekta zo vertrouwd begroeting wanneer bevestigd Bintang Papoea rechtvaardigen het optreden van branden die verslonden 5 verdiepingen tellend winkelpand eenheid 1 wordt gebruikt als woning en meubilair bedrijf of het maken van de stoel.
Om uit te vinden van de oorzaak van deze brand Kapolsekta Decky zei, het is nog steeds doet het onderzoek en delict, inclusief vragen getuigen die het incident wist. Bovendien, zei hij, dat deze branden ook uit Zuid-Sulawesi Politie Labfor team zal worden gericht op de oorzaak van deze branden te bepalen.
5 branden van de winkel-eenheid, volgens Kapolsekta Decky, het eerst opgemerkt door een bewoner die vlammen en zwarte rook golvend van het front in een van de winkel zag, dus als de mensen schreeuwden en zelfs dan is er een brand. Gebaseerd op de waarneming Bintang Papua op zondag (17/11) gisteren, de politie van Abepura Polsekta Labfor Team Zuid-Sulawesi Politie bijgestaan ​​delict direct uit te voeren en op politie lijn (Lijn van de politie).
Branden is ook een spektakel van bewoners in Jalan Market Entry Youtefa Kotaraja, van zonsopgang tot de volgende ochtend om congestie te maken voor de weg die leidt naar de markt en vice versa.