Beste Mensen,

Mis deze kans niet om naar het verhaal van Pater Neles Tebay te luisteren en om meer te weten over het dialoog proces dat gaande is in Tanah Papua. Aan het steeds terugkerende verzoek van het volk om een dialoog, heeft het Papua Vredesnetwerk een concrete vorm kunnen geven, door aan de mensen zelf te vragen wat zij daarvan vonden en wat zij wilden. Ja, Pater Neles komt, maar wat denk jij zelf hierover? Kom met je vragen, en met je gedachten. Kom met je kritiek en met je aanmoedigingen. Kom met je twijfels en kom met je zekerheden... Kom met jezelf en kom met anderen... KOM !
======
• Datum: zaterdag 16 november 2013
• Tijd: 14-17 uur
• Voertalen: Engels en Maleis
• Plaats: R.C. Church of Our Saviour, Bezuidenhoutseweg 157, Den Haag
Meld je aan via [www.eventbrite.com]. Er zijn namelijk een beperkt aantal plaatsen. Mocht het zo niet lukken, stuur dan gewoon een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Je kunt op de dag zelf een vrijwillige bijdrage vanaf 5 euros geven ivm de onkosten om deze middag te organiseren. Alvast dank!
Heb je vragen? Dan kunt je mailen naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tot zaterdag!
 
Met vriendelijke groet,
Leonie Tanggahma
[dynamic.csw.org.uk]