in memoriam-frank hubatka

 

Papuavrienden van Frank,

 

Op 6 december is mijn dierbare vader Frank Hubatka gestorven. Donderdag 19 december houden wij om half 2 een afscheidsdienst voor hem in de Ontmoetingskerk in Eefde, Schurinklaan 1. Zijn kist staat daar niet, maar wij hebben hem allemaal in gedachten bij ons en als familie hopen wij op deze dag een laatste eer te kunnen bewijzen aan Frank Hubatka. Het is voor ons heel belangrijk om dit samen met jullie te doen, omdat de Papua’s een grote rol speelden in zijn leven. Dat mijn vader in kleine kring gecremeerd is, wil absoluut niet zeggen dat we al afscheid genomen hebben. Voor ons was het goed, misschien zelfs noodzakelijk, om het zwaarste gedeelte heel klein te houden. Ik besef nu dat we veel Papua’s daarmee een belangrijke stap in hun rouwproces hebben ontnomen. Dat spijt mij.

Donderdag 19 december is de dag om gezamenlijk in gedachten rond Frank Hubatka te gaan staan, voor hem te zingen, te bidden, te rouwen en herinneringen aan hem op te halen.

Anders dan anders, maar dat was Frank zelf ook.

Wie behoefte heeft om langer samen te zijn, muziek te maken en te praten, is ’smiddags van harte welkom bij ons thuis: Scheuterdijk 9 b, Eefde. Houd daarvoor rekening met een boswandeling.

Liefs, Merel Hubatka