https://www.papuadalamhatiku.nl/events/barapen-festival/

Helaas was ik niet op de hoogte gebracht, dus dit bericht is mosterd na de maaltijd.
Maar ik wilde de lezers dit event toch niet onthouden, ook al ligt het in de verleden tijd.

Promo barapen 11 juni 2022 Website 

Scheuterdijk 9, Eefde (Gelderland)

Blote voeten in het gras, muziek maken onder de sterrenhemel en fantastisch eten uit de barapen (grondoven): zaterdag 11 juni gaan we de Papoeacultuur vieren! Papoea, Nederlander, Nederlandse Papoea, iedereen is welkom. Of je nou bekend bent met barapen of hier nog nooit van gehoord hebt. Barapenkok Johanna Koerni zal de scepter zwaaien. Waan je in Papua in de jungle van Eefde.

Praktische informatie

Van harte welkom vanaf 14.00u. Kun je al eerder komen om te helpen koken of hout sprokkelen? Graag! We bouwen op vanaf 10.00u.

Neem een tentje mee als je het feest nog langer mee wilt vieren. Voor de oudere generatie zijn slaapplaatsen in huis beschikbaar.

Tifa’s, gitaren, ukelele, triton en plukbas meer dan welkom!

Auto’s moeten aan de Scheuterdijk blijven, om te voet de jungle van Eefde in te trekken (tenzij u slecht ter been bent).

Toegang/aanmelden

Er worden kosten gemaakt om dit festival van de grond te krijgen, daarom is een vrijwillige bijdrage van harte welkom. Je kunt een donatie doen via deze link, of een contante bijdrage meenemen.

Om je aan te melden of meer informatie te krijgen, kun je contact opnemen met Merel Hubatka via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook via het Facebook-event aangeven dat je erbij bent. Klik dan hiernaast op de knop ‘Ik ben erbij’.